LIP LIP

Foto's

Supportersclub LIP-LIP telt volgende leden:
Hans Bosch, Roel Bosch, Raf Hermans, Jeroen Peeters, Luc Bertels, Glenn Van Besauw, Eddy Schellekens, Bart Fons Hermans, Tom Rombouts, Jurgen Symons, Robbe Raeymaekers en Kurt Raeymaekers.

De supportersclub is organisator van de Gouden Schoen. Deze wordt uitgereikt op de Vlimmeren Sport-dag op het einde van het seizoen. De leden van LIP-LIP gaan na elke competitiematch bij 10 willekeurige supporters rond om elk 3 spelers te beoordelen met punten van 1 tot 3. Deze worden opgeteld en de meeste punten op het einde van het seizoen levert de Gouden Schoen op.

De pronostiek is ook in handen van LIP-LIP. Hier kan je voor de match gokken op de einduitslag (bij de Fons & de Jurgen)!!

De supportersclub staat ook in voor het jaarlijks bal in de kantine, de sjaalverkoop en de busreizen voor de supporters.De supportersclub doet ook vanaf het seizoen 2014-2015 een fritdag waar alle voetballers (van de kleinste tot de 1e ploeg) gratis kunnen komen eten, frit curryworst saté wordt er dan klaargemaakt door de leden van LIP-LIP zelf en geloof me het 1e jaar was al een serieus succes!!

Leden

Naam 
Bertels Luc> meer info
Bosch Hans> meer info
Bosch Roel> meer info
Hermans Raf 'Farre'> meer info
Hermans Bart Fons> meer info
Peeters Jeroen > meer info
Raeymakers Robbe> meer info
Rombouts Tom> meer info
Schellekens Eddy> meer info
Symons Jurgen > meer info
Van Besauw Glenn> meer info


Contacteer ons

Heef u nog vragen of opmerkingen voor de supportersclub? Laat dan hieronder een berichtje achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Bericht:     


onze sponsors

Webshop

Bezetting terreinen