Transfernieuws

30 juni 2024

Wat betreft de technische staf behoudt de club ook dit seizoen het vertrouwen in de tandem David Smets (T1) en Glenn Van Besauw (T2).

Met neven Jonas en Jules Loots zien ze wel twee spelers hun voetbalschoenen aan de haak hangen. Ook Andreas Thuys, Sander Embrechts en Nick Takx verlaten Vlimmeren Sport om terug te keren naar het recreatieve voetbal. Robbe Van den Keybus trekt dan weer naar reeksgenoot KTSK HIH Turnhout.

Aan inkomende zijde deed de club een stevige inspanning om enkele voormalige sterkhouders uit de periode in tweede provinciale terug te halen. Met Stijn Vorsselmans (KFC Linda Olen) wordt zelfs een voormalige "Gouden Schoen" teruggehaald.
Ook Roald de Brouwer (KFC Linda Olen) en Kamiel Vermeylen (vrije speler) keren terug bij Zwart-Wit. En met Yannick Van der Schraelen (vrije speler) werd inmiddels ook een nieuwe tweede doelman gevonden.
Verder maken ook flink wat jongens uit de eigen jeugd de overstap naar de A-kern. Zo krijgen Arne Bollens, Daan en Sten Hoefnagels, Tivo D’Handschotter, Milo Eelen en Finn en Ferre De Roover volop hun kans bij de hoofdmacht. En tot slot zullen ook Vic Lemmens, Ward Van Gils, Rigo Willems en Joppe Raeymaekers na een jaartje afwezigheid opnieuw aansluiten bij de A-kern

( Niels Van Eersel, Communicatieverantwoordelijke Kon. Vlimmeren Sport).

onze sponsors

Webshop

Bezetting terreinen